De Cliënten

Maak kennis met de cliënten van Futuris.

Vakantie Frankrijk 2015
Waar te beginnen, het was allemaal erg leuk en gezellig. We begonnen natuurlijk met de heenreis, Dat al een lange eerste dag was… Maar daar zaten voor mij zeker geen nadelen aan, Ben het sowieso gewend om lange reizen tijdens de zomer te maken, en geniet van de omgeving waar we waren. Maar wat ook zeker fijn is, is dat we elkaar ook beter konden leren kennen als groep. Natuurlijk doe je je eigen ding ook, want tien uur in de auto met onbekende mensen is gewoon een uitdaging.

Toen we aankwamen wist ik niet wat ik zag, ik had natuurlijk al gegoogled naar Chateau du Besset, maar Wat was het van dichtbij prachtig. Een hele verzorgde gerenoveerde mooie omgeving, met een klein kasteeltje en zijn koetshuizen, omgetoverd als verblijf voor de gastheer en vrouw maar ook hun gasten. Een kleine verzorgde camping met zwembad, liggend tussen de bergen. Laat het je niet afschrikken dat het in de bergen lag, ik heb elke dag heerlijk kunnen zonnen met het warme weer dat we hadden. We hebben heerlijk gegeten , 1 keer echt zelf gekookt, een keer bbq en de rest bekant uit eten geweest, fantastisch. We hebben zeker ook niet stil gezeten, met de diverse dingen die we konden doen. Van leuke stadjes tot natuur tot cultuur, en zelfs 2 sport activiteiten, een treinfiets en een bomenparcour. Al heb ik in het treintje stil gezeten hihi 😛

Maar ook zeker niet te vergeten de leidinggevende van de vakantie! een dikke pluim voor hun, wat deden ze hun werk goed, en alsnog ook gezellig bij ons zijn, en voor ons zorgen. Met een warm huiselijk gevoel, waardoor heimwee er niet in zat voor dat weekje. Bedankt iedereen die deze vakantie zo mooi heeft kunnen maken, Als we ooit weer gaan naar zo’n top locatie als deze ga ik zeker mee!
Heb genoten van de vakantie! Dankjulliewel!

Emma

frankrijk

 

Blog
GRIP Blog, de blog voor iedereen die met de geestelijke gezondheid te maken heeft.

Proficiat, u bent ouder en hebt autisme! Lees hier het artikel.